Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ b92.net/Tanjug ]

28. 10. 2018. 13:38 >> 13:32
1

U AVGUSTU

Slovenija: Prosječna plata 1.083 eura

Prosječna mjesečna neto plata u Sloveniji iznosila je u avgustu 1.083 eura, a bruto zarada 1.669 eura, objavio je slovenački statistički zavod.

U odnosu na jul, avgustovska prosječna neto zarada je povećana realno za 0,9 odsto, a nominalno za 1,0 procenat, prenosi slovenačka agencija STA.

Prosječne neto zarade su u privatnom sektoru, na mjesečnom nivou, porasle za 1,7 odsto, a u javnom sektoru za 0,1 odsto.

U avgustu su najviše prosječne neto plate bile u centralnoj Sloveniji i na jugoistoku zemlje.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније