Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS, objavila B.B. ]

12. 11. 2018. 10:35   >>  10:12

U BEOGRADU

Tramvaj iskočio iz šina, jedna osoba poginula

Jedna osoba je poginula, a šestoro je povrijeđeno u nesreći koja se dogodila na uglu Resavske i Krunske ulice u Beogradu, kada je tramvaj iskočio iz šina.

Reporter RTS-a javlja da je tramvaj na liniji 12L, iz sada neutvrđenih razloga, iskočio iz šina i udario pješaka koji je nastradao. Očevici kažu da je tramvaj prije nego što je sasvim iskliznuo iz šina udario u jedno vozilo.

Teške povrede opasne po život zadobili su vozač tramvaja i vozač automobila "dačia" u koji je tramvaj udario. Oni su prevezeni u Urgentni centar.

Četvoro putnika iz tramvaja, među kojima je i trudnica, lakše je povrijeđeno.

Ekipe Hitne pomoći i vatrogasci su na licu mjesta, a policija obavlja uviđaj.

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišao je mjesto saobraćajne nesreće i rekao da se ne pamti da se nešto slično dogodilo u Beogradu, ali da postoje sigurnosne kamere, koje će pomoći da se razjasni kako je do nesreće došlo.

"Jedina poruka koju mogu da pošaljem je da svi budemo pažljiviji u saobraćaju da nam se ovakve stvari ne bi ponovile", rekao je Radojčić.

Direktor GSP-a Radiša Momčilović, rekao je da je teško u ovom trenutku govoriti o okolostima pod kojima se nesreća dogodila, ali da, prema nezvaničnim informacijama kojima raspolaže, automobil "dačia logan" prošao na crveno svjetlo i udario u prednji dio tramvaja.

"Od siline udarca tramvaj je izletio iz šina, udario u drvo, pokosio pješaka i zaustavio se tik uz zid jedne zgrade. Imamo video snimak u tramvaju i video snimke sa okolnih objekata koji će nam pomoći da rasvijetlimo pod kojim okolnostima se dogodila ova nesreća", rekao je Momčilović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније