Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Mina [ Objavio: O.Z. ]

21. 11. 2018. 21:05 >> 20:43

ZVANIČNO SKOPLJE SAOPŠTILO

Gruevski će biti vraćen, navodi o azilu lažni

Navodi da je bivšem makedonskom premijeru Nikoli Gruevskom odobren azil su lažni, on će biti izručen Makedoniji i odslužiće zatvorsku kaznu, rekao je portparol Vlade te države, Mile Bošnjakovski.

On je na današnjoj konferenciji rekao da makedonska Vlada očekuje od vlasti u Mađarskoj da opozovu odluku o azilu i da će Gruevski biti izručen.

"Postupak za ekstradiciju je započet, dokumentacija je poslata vlastima u Mađarskoj i to je poseban postupak u odnosu na postupak za azil", rekao je Bošnjakovski, prenosi Tanjug.

On je podsjetio da je Mađarska članica Evropske unije i NATO i da u svim postupcima za ekstradiciju između Makedonije i Mađarske koji su do sada postojali ni u jednom trenutku nije ukazano na određene nepravilnostu u radu sudskih postupaka u Makedoniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније