Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

03. 12. 2018. 17:00 >> 16:41
6

HARADINAJ OCIJENIO

KFOR i dalje potreban Kosovu

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj ocijenio je danas da je misija KFOR i dalje potrebna Kosovu i dodao da se Vlada obavezala da blisko sarađuje sa međunarodnim mirovnim snagama radi ostvarivanja veće bezbjednosti zemlje.

Haradinaj je čestitao italijanskom generalu Lorencu D'Adariu imenovanje na dužnost komandanta KFOR-a kome je na današnjem sastanku prenio da će Vlada Kosova biti "u potpunosti angažovana za zajedničku saradnju čineći tako Kosovo i region mirnim i sigurnim okruženjem".

"Mi smo otvoreni da naše partnerstvo unaprijedimo i to smo dokazali i u prošlosti. Nastavićemo sa korektnim angažovanjem za dobre i stabilne odnose sa misijom KFOR", rekao je Haradinaj, a prenijela Vlada Kosova.

Haradinaj i D'Adario su razgovarali i o opštoj situaciji i procesima sa kojima se suočava Kosovo.

"Svi smo ovde da doprinesemo trajnoj bezbjednosti. Zahvalan sam na spremnosti koju ste pokazali kao premijer i otvoren sam za saradnju kako bi ostvarili zajednički cilj a to su mir i bezbjednost u zemlji", rekao je komandant KFOR-a.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније