Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

05. 12. 2018. 19:07 >> 18:56
9

BRNABIĆ PORUČILA

"Nadam se da Srbija neće morati da upotrijebi vojsku"

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas povodom najave formiranja kosovske vojske da se nada da Srbija neće morati da upotrijebi svoju vojsku, ali da je trenutno to jedna od opcija na stolu zato što se ne može gledati novo etničko čišćenje Srba.

"Nadam se da nikada nećemo morati da upotrijebimo svoju vojsku, ali je u to u ovom trenutku jedna od opcija na stolu, jer ne možemo da gledamo novo etničko čišćenje i nove oluje iako (premijer Albanije) Edi Rama na njih poziva", kazala je Ana Brnabić novinarima u Vladi Srbije.

Ona je kazala da je Srbija od kada je Aleksandar Vučić postao premijer ulagala u podizanje odbrambenih kapaciteta, jer su bili devastirani.

"Kada neko zna da imate jaku vojsku onda mora sa vama da sjedne i razgovara", rekla je Ana Brnabić.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je rekao da Albanci planiraju da formiraju kosovsku vojsku 14. decembra.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније