Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

06. 12. 2018. 07:32 >> 07:06
20

DAČIĆ VJERUJE

Broj zemalja koje su priznale Kosovo biće ispod 100

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da će broj zemalja koje su priznale nezavisnost Kosova "uskoro" pasti ispod 100.

A onda, kako je rekao, "i ispod polovine broja članica UN kojih ima 193".

Dačić je za "Blic" ocijenio da su vlasti u Prištini u "ozbiljnim problemima" jer je za njihov zahtjev za prijem u Interpol, glasalo "samo 76 zemalja, od kojih Kurasao i Sent Martin nijesu članice UN". 

"Znači, samo 74 članice UN, a kažu da ih je priznalo 116. Prvi put je postalo jasno vidljivo da su to sve bile laži. Do sada su govorili da sve što pričam oko povlačenja priznanja lažem, a sada to ističu kao veliki problem. Pa, kakav je problem ako su sve to bile moje laži", upitao je Dačić.

Пратите нас на

Коментари20

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније