Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ N1, Objavila: J.B.Č. ]

09. 12. 2018. 19:40 >> 19:15
10

VUČIĆ O PROTESTU

Nijedan zahtjev neću da ispunim

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić kaže da neće ispuniti nijedan zahtjev opozicije, koliko god ih izašlo na ulice da protestuje i koliko dugo ti protesti trajali.

"Šetajte do mile volje, ja nijedan zahtjev nikada neću da vam ispunim. Može i pet milona da vas se skupi. Možete samo da dobijete izbore, e kada dobijete izbore ispunjavajte ono što je narodu obećano, a ja pod pritiscima neću da radim, i po tome se razlikujem od svih drugih", rekao je Vučić.

On je dijelu opozicije, koja je sinoć organizovala protest u Beogradu pod nazivom "Stop krvavim košuljama", rekao da mogu da šetaju koliko god hoće, samo da nikome ne razbijaju glave i da ne uništavaju imovinu.

Vučić je kazao da na skupu nije video mnogo mladih ljudi i ocijenio da je šetao uglavnom srednji sloj i viši srednji sloj, te da treba preispitati zbog čega su oni nezadovoljni. On je kazao da sa protesta nije upućena ozbiljna poruka "osim Vučiću pederu, koja ne znači ništa".

"Ako hoćete izbore dobro, ali ja da popuštam vašim glupostima ne pada mi napamet, nijesam ni kada ste četiri mjeseca šetali svaki dan", kazao je Vučić.

On se osvrnuo i na izvještavanje novinarke Studija B Barbare Životić o sinoćnjem protestu i objavama na društvenim mrežama poslije toga i rekao joj da se ne plaši i da nastavi da radi svoj posao onako kako misli da treba.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније