Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ RTS, objavila B.B. ]

10. 12. 2018. 16:20 >> 16:01

U TREBINJU

Uhapšeno 11 osoba, zaplijenjeno 20 kg droge

U policijskoj akciji "Kanader", uhapšeno je 11 osoba na području Trebinja, a ukupno je zaplijenjeno skoro 20 kilograma droge, rekla je zvaničnica MUP-a Republike Srpske Mirna Miljanović.

Ta akcija je usmjerena protiv organizovane kriminalne grupe koja se bavila nedozvoljenom proizvodnjom i prodajom opojnih droga, prenose Nezavisne.

Pretresi su, prema riječima portparolke MUP-a, izvedeni na 18 lokacija, a u dosadašnjim aktivnostima pronađeno je 19,8 kilograma opojne droge marihuane, kao i manja količina kokaina i spida.

Akciju sprovodi Uprava za organizovani i teški kriminal MUP-a Republike Srpske u saradnji s Policijskom upravom Trebinje, a pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Trebinje.

Miljanovićeva je, kako se navodi, dodala da akcija još traje, kao i da će više detalja biti poznato po njenom okončanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније