Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

12. 12. 2018. 07:27 >> 07:01
10

POKRET "OTADŽBINA"

Prenaduvane priče o humanitarnoj katastrofi na sjeveru Kosova

Predstavnik Narodnog pokreta Srba "Otadžbina" Marko Jakšić izjavio je da su prenaduvane priče o velikoj humanitarnoj katastrofi na sjeveru Kosova.

 

"Prazne su jedino državne apoteke koje ni prije ovih sankcija nijesu bile pune. Rafovi prodavnica, samoposluga i privatnih apoteka su puni, a bili bi još puniji kada bi Beograd dozvolio alternativne pravce snabdijevanja robom, ali zvanični Beograd to ne dozvoljava kako bi nastavio sa širenjem priče o humanitarnoj katastrofi", rekao je Jakšić za list "Danas".

Jakšić je kazao da "od Albanaca ništa ne zavisi, jer su ti sporedni putevi na sjeveru Kosova i morali bi da imate vojsku od 100.000 ljudi da biste mogli da kontrolišete sve puteve".

On je kazao da su protesti u Kosovskoj Mitrovici akcije koje osmišljava Kancelarija Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju.

"Te akcije u Kosovskoj Mitrovici koje osmišljava Kancelarija za Kosovo i Metohiju politički su glupe i neinventivne, da tako kažem. Koga pogadjaju flasteri na ustima studenata u Kosovskoj Mitrovici? Sigurno ne Brisel, Vašington, Tiranu...", dodao je on.

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније