Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.P. ]

20. 12. 2018. 12:33 >> 12:07
2

RAZLOG NEPOZNAT

Kosovska policija pretresla kuću bivšeg komandanta OVK

Specijalna jedinica kosovske policije pretresla je kuću Sabita Gecija, bivšeg komandanta OVK osuđenog za ratne zločine, ali razlog pretresa objekta nije objavljen, prenio je portal Kossev.

Portal podsjeća da je Geci 2011. godine osuđen na 15 godina zatvora zbog zlostavljanja zatvorenika na sjeveru Albanije, tokom 1998. i 1999. godine, a riječ je o čovjeku kojeg je Beograd sumnjičio za učešće u trgovini organima otetih Srba i drugih nealbanaca.

Prvi put je uhapšen 2000. godine, zbog pucnjave u jednom od noćnih klubova u Prištini.

On je 2015. godine oslobođen optužbi za ratne zločine, nakon jednogodišnjeg postupka.

Jedan od najstrašnijih zločina koji mu se stavljao na teret bilo je i ubistvo srpskog policajca Ivana Bulatovića odsjecanjem glave motornom testerom 1998. godine.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније