Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavio: I. P. ]

25. 12. 2018. 10:10   >>  09:43 15

VUČIĆ OCIJENIO

Situacija za Srbe na Kosovu sve teža

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je situacija za Srbe na Kosovu sve teža jer Priština vjerovatno do Nove godine neće povući takse od 100 odsto na srpsku robu, ali će Srbija na sve moguće načine pomoći svom narodu da žive koliko, toliko dobro.


"Srpski narod na Kosovu i Metohiji ima, može da ima i uvijek će da ima oslonac u srpskoj državi", rekao je Vučić za Televiziju Pink.

On je najavio da će se iduće godine težiti povećanju kosovskog dodatka kako bi bilo više srpske djece.

Govoreći o pismu koje mu je uputio predsjednik SAD Donald Tramp, Vučić je kazao da je Tramp pokazao želju da problem Beograda i Prištine bude riješen, kao i da je američki predsjednik prvi put rekao da se gleda da se napravi neka vrsta kompromisa.

Vučić je kazao da jedino ne misli da je u tom pismu tačno da su Beograd i Priština blizu kraja nekog dogovora, jer nijesu.

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније