Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

08. 01. 2019. 17:26 >> 16:57
6

ZVANIČNO

Vučić 17. januara domaćin Putinu

Predsjednik Rusije Vladimir Putin boraviće 17. januara u posjeti Srbiji, saopšteno je danas iz kabineta predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji će mu biti domaćin.

Program posjete još nije saopšten.

Prema ranijim najavama očekuje se da će tokom Putinove posjete biti potpisano više od 20 bilateralnih sporazuma o saradnji u različitim oblastima, a biće riječi i o realizaciji zajedničkih projekata iz oblasti energetike, infrastrukture i inovacija.

Kako je juče saopšteno iz Kremlja, Putin je uoči posjete predsjednika Srbije odlikovao ordenom Aleksandra Nevskog za veliki doprinos u razvoju saradnje dviju država.

Putin i Vučić posljednji put su se sreli u Moskvi 2. oktobra prošle godine.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније