Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: J.B.Č. ]

10. 01. 2019. 11:53   >>  11:25

DRAMA U DUBROVNIKU

Požar u HE u Platu, zarobljena tri radnika

U Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat izbio je požar. Prema prvim informacijama, jedna osoba je povrijeđena, a tri su zarobljene u Hidroelektrani.

Kako prenosi Dnevnik.hr, na terenu su policija, vatrogasci i Hitna pomoć.

Kako se nezvanično saznaje, troje ljudi zarobljeno je unutar postrojenja i vatrogasci pokušavaju da dođu do njih.

"Izbio je požar u Hidroelektrani Dubrovnik u mjestu Plat. Jedna osoba je povrijeđena, za tri se traga. Na intervenciju su izašli vatrogasci JVP Dubrovački vatrogasci, DVD-ovi Konavle i Župa dubrovačka te DIP Dubrovnik", piše Hrvatska vatrogasna zajednica na Fejsbuku.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније