Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

16. 01. 2019. 18:45   >>  18:24 5

NESKVAKIDAŠNJA SITUACIJA

Vulin: Ovo je Dačićev govor

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, nakon uvodne riječi želio je da pročita napisani govor, ali je ubrzo shvatio da je to zapravo govor šefa srpske diplomatije Ivice Dačića.

Ambasada Norveške sinoć je od Grčke preuzela dužnost kontaktne ambasade NATO u Srbiji, a svečanosti su prisustvovali ministri spoljnih poslova i odbrane, Ivica Dačić i Aleksandar Vulin, i predstavnici diplomatskog kora.

Vulin je govor započeo na engleskom, ali je onda poručio da kod nas postoji izreka: "Govori srpski da te cijeli svijet razumije".

Kada je u nastavku htio da to i primijeni, čitajući govor na našem jeziku, zbunjeno je pogledao u napisano: "Ovo je Dačićev govor!".

Ispostavilo se da je protokol zamijenio govore dvojice ministara, na šta je Dačić dobacio Vulinu: "Vrati mi moj govor!".

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније