Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

18. 01. 2019. 09:19   >>  08:55

LJAJIĆ POZIVA

Ostavite na miru Oliverovu porodicu

Potpredsjednik Vlade Srbije Rasim Ljajić apelovao je na javnost da ostavi na miru porodicu Olivera Ivanovića, lidera Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda", i da svu snagu i energiju usmjeri ka insistiranju da se pronađu počinioci i nalogodavci Oliverovog ubistva.

 

"Ti ljudi su izgubili najdražu osobu. Pustimo ljude na miru i njihove unutarporodične odnose. Dovoljno je svima njima njihove tuge, boli. Ako ne možemo da im pomognemo, ne treba da im stajemo na muku. Snagu i energiju treba da usmjerimo ka tome da se nađu odgovorni za ubistvo", istakao je Ljajić, prenose beogradski mediji.

On objašnjava da u srijedu ujutru nije bio na pomenu u Hramu Svetog Save u Beogradu jer je dobio poziv da ode u Kosovsku Mitrovicu, gdje je takođe služen pomen.

Na mjestu gdje je Oliver ubijen, ispred prostorija GI SDP u Kosovskoj Mitrovici pomen je služen u prisustvu njegovog brata Miroslava Ivanovića, rodbine, saradnika i prijatelja, među kojima se nalazio i Ljajić.

"Zvala me je Ksenija Božović (zamjenica predsjednika GI SDP) i ja sam se naravno odazvao", kaže Ljajić.

On je dodao da je najvažnije da se, bez politizacije i strančarenja, insistira na otkrivanju počinilaca i nalogodavaca ovog zločina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније