Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

20. 08. 2013. 17:49   >>  17:49

PODRŠKA JEDINSTVENOJ LISTI

Nikolić opet poziva na izbore na Kosovu

Predsjednik Srbije pozvao je Srbe sa Kosova da izađu na lokalne izbore 3. novembra, poručio da će sami snositi odgovornost ako se odluče za bojkot i ponovio da je najveća laž da je izlazak na izbore priznavanje Kosova.

 

 

"Naš predlog je jedinstvena srpska lista, da pobijedi na svim mjestima, i da ima podršku iz cijelog svijeta. Ako izađete odgovornost će biti na nama, na državi, a ako ne izađete odgovornost će biti na vama", rekao je Nikolić predstavniocima Srba južno od Ibra na Kosovu tokom sastanka u Predsjedništvu.

"Izbori , pregovori u Briselu, sve se odvija u okviru odluke Skupštine Srbije, a bilo kakav pokušaj koji vodi ka nezavisnosti siječe se u korijenu", rekao je Nikolić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније