Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

02. 02. 2019. 10:25   >>  09:55 15

RESOR POLJOPRIVREDE

Haradinaj razriješio srpskog ministra u Vladi Kosova

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj saopštio je da je razriješio dužnosti ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala.

Haradinaj je to saopštio na svom Fejsbuk profilu.

"Danas sam donio odluku i razriješio dužnosti ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Nenada Rikala", naveo je Haradinaj koji je u postu na Fejsbuku objavio i fotografiju te odluke. 

On je dodao da će se "saradnja sa predstavnicima svih zajednica i predstavnicima srpske zajednice nesmetano nastaviti". 

"U političkom procesu koji je predamnom poštovaću svaku i svačiju posvećenost. Rikalo je bio poštovani ministar u vladi Republike Kosovo", naveo je Haradinaj. 

RTK2 na srpskom jeziku ranije je prenijela da je izvor blizak Socijaldemokratskoj partiji Kosova rekao da se danas očekuje razrješenje dužnosti ministra Rikala, kako bi poslanička grupa ove stranke glasala za budžet za 2019. godinu. 

Kosovska skupština treba danas da raspravlja o budžetu, kao i o Statutu Trepče.ž

Пратите нас на

Коментари15

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније