Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: M.M ]

16. 02. 2019. 15:37 >> 15:11
1

MINISTAR ODBRANE BUGARSKE

Članstvo Makedonije u NATO pozitivno za region

Članstvo Makedonije u NATO-u pozitivno će uticati na stabilnost regiona, ocijenio je ministar odbrane Bugarske, Krasimir Karakačanov.

Karakačanov, koji je prisustvovao sastanku Sjevernoatlantskog savjeta na nivou ministara odbrane u Briselu, kazao je da između Crne Gore i Bugarske postoje istorijski, tradicionalno dobri odnosi.

„Nikakvih problema nema između Crne Gore i Bugarske, mi smo dvije prijateljske zemlje” rekao je Karačanov.

Na pitanje novinara agencije MINA da li smatra da će članstvo Makedonije doprinijeti stabilnosti regiona, on je odgovorio da se to obavezno mora desiti.

Govoreći o NATO-u i Balkanu, Karakačanov smatra da je pitanje članstva Makedonije u NATO-u riješeno, da se oko problema Bosne i Hercegovine treba malo potruditi, a kada je u pitanju cijeli region, on je poručio da za pristupanje Alijansi mora postojati politička volja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније