Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

(B92)

23. 02. 2019. 19:15 >> 18:42
3

DRAGIČEVIĆ TVRDI

"Imam snimak ubistva sina, biće haos"

Otac ubijenog Banjalučanina Davida Dragičevića, Davor, najavio je da će uskoro objaviti snimak ubistva svog sina, prenijeli su mediji u Republici Srpskoj.

Davor Dragičević je saopštio da će tada nastati pravi haos u RS i BiH. Dodao je i da nijesu tačne tvrdnje policije da je nudio 15.000 eura za montirani snimak ubistva.

"Imao sam informaciju da to istražuju, ali svi znaju da to nije tačno. Poručujem im da imam snimak ubistva koji su snimile kamere na Rajfajzen banci, a na kom se sve detaljno vidi, između ostalog i to ko ga je ubio. Zbog toga vlada panika i u policiji i u tužilaštvu", naveo je Davor Dragičević.

On je poslije pokušaja hapšenja nestao i nije poznato gdje se nalazi, a povremeno se javlja i oglašava na društvenim mrežama preko grupe "Pravda za Davida".

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније