Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

24. 02. 2019. 18:08 >> 17:36
8

U SPLITU

Podivljali muškarac razbijao prozore na autobusu

U ranim jutarnjim satima jedan muškarac zaustavio je autobus gradskog prevoznika Promet kod Splita i porazbijao vjetrobransko staklo i udarao po limu autobusa.

Index.hr javlja da je podivljali muškarac u jednom trenutku nakon što je razbio vjetrobransko staklo ušao u autobus, a onda ponovo izašao i nastavio s razbijanjem.

On je prvo iščupao brisač autobusa pa je njime udarao po staklima autobusa. Razbio je prednje, vjetrobransko staklo i više bočnih stakala. 

Pojavio se i snimak događaja na kojem se vidi kako podivljali muškarac razbija autobus, a u jednom se trenutku čuje kako putnici viču i jedni drugima govore da stanu u sredinu autobusa. 

Autobus koji je razbio saobraćao je na liniji Split - Trogir, a u njemu je bilo više putnika i vozač. 

"Mi smo jutros oko 6:30 primili dojavu da muškarac oštećuje Prometov autobus. Muškarac je razbijao vjetrobransko staklo i lim autobusa. Policajci su odmah izašli na teren i zatekli muškarca na licu mjesta. On je počeo da bježi, ali policajci su uspjeli da ga stignu i privedu. S obzirom na njegove stanje on je prebačen u bolnicu, gdje je zadržan na liječenju. Kad se steknu uslovi, protiv njega će se sprovesti kriminalisticko istraživanje zbog krivičnog djela oštećivanja tuđe imovine", rekli su za Index iz splitske policije.

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније