Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.P. ]

06. 03. 2019. 09:58   >>  09:26 5

U APRILU

Haradinaj poziva Anu Brnabić u Prištinu

Kosovski premijer najavio da će početkom aprila u Prištini biti održan sastanak premijera zemalja Zapadnog Balkana, na kojem će biti i premijerka Srbije.

Ramuš Haradinaj je, kako prenosi prištinska Koha, na jučerašnjoj sjednici vlade zatražio od članova kabineta da odobre inicijativu za okupljanje svih, kako kaže, regionalnih lidera, kao i evropskog komesara za politiku susjedstva i pregovore o proširenju, Johanesa Hana.

"Želim da ih dovedemo ovdje i razgovaramo o temama koje su važne za sprovođenje Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju sa naše strane, ali i za dalju integracionu perspektivu Kosova u okviru zaapadnog Balkana", rekao je Haradinaj.

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније