Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

12. 03. 2019. 07:39   >>  07:05

GLASANJE 21. APRILA

Tri kandidata za predsjednika Sjeverne Makedonije

Makedonska Državna izborna komisija potvrdila je danas da su Gordana Siljanovska-Davkova, Stevo Pendarovski i Bljerim Reka jedini kandidati na predsjedničkim izborima u toj zemlji.

 

Od devet kandidata, oni su prikupili više od 10.000 potpisa koliko je bilo neophodno za kandidaturu za predsjednika Sjeverne Makedonije.

Siljanovska-Davkova je kandidat opozicione VMRO-DPMNE, dok je vladajuća koalicija SDSM i DUI kandidovala Pendarovskog. Reka je kandidat opozicionih albanskih stranaka, prenose makedonski mediji.

Građani imaju još tri dana rok da provjere da li su upisani u birački spisak.

Predsjednički izbori biće održani 21. aprila.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније