Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

15. 03. 2019. 09:33   >>  08:59 32

TAČI ZAPRIJETIO

"Srbiji ćemo na prijetnje odgovoriti vojskom i policijom"

Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je da će Kosovo "na prijetnje iz Srbije" odgovoriti vojskom i policijom, kao prava država.

 

"Kao vrhovni komandant Kosovskih bezbjednosnih snaga (KBS) kažem, Kosovo će direktno odgovoriti na svaku prijetnju Srbije. Odgovoriće vojskom i policijom ako Srbija ne prestane s ratnohuškačkom retorikom”, rekao je Tači, izvještava Kljan Kosova.

On je naveo da je podjela Kosova stara srpska ideja, ali da se to neće dogoditi.

"Beskompromisno ćemo štititi naš integritet i nezavisnost", rekao je Tači.

Prema njegovim riječima, o sporazumu s Beogradom odlučivaće se na referendumu, a potrebna je i dvotrećinska većina u skupštini, odnosno glasovi 80 poslanika.

"Ne vjerujem da postoji poslanik koji bi glasao protiv pripajanja (Preševske) Doline s Kosovom", rekao je Tači, koji je ideje o međunarodnoj konferenciji o Kosovu i Balkanskoj uniji nazvao opasnim.

 

 

Пратите нас на

Коментари32

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније