Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Agencije, Objavio: I. P. ]

16. 03. 2019. 06:56 >> 06:22
25

BH MINISTAR SMATRA

"Degutantno povezati Novi Zeland i Srebrenicu"

Ministar spoljnih poslova BiH Igor Crnadak osudio je teroristički napad na Novom Zelandu.

On je osudio i izjavu ambasadora BiH u Australiji Mirze Hajrića koji je napad uporedio sa genocidom u Srebrenici.

Kako je rekao, teroristički napad na dvije džamije na Novom Zelandu predstavlja monstruozan zločin sproveden nad ljudima koji su se u miru molili bogu i ocijenio da je izjava ambasadora Mirze Hajrića kojom teroristički napad na Novom Zelandu povezuje sa genocidom u Srebrenici i sa BiH degutantna i usmjerena protiv suživota u BiH, prenosi sarajevski Klix. 

"To se vidi i iz antisrpske histerije koju je izjava proizvela u dijelu sarajevskih medija. Opasno je i veoma neodgovorno ludački čin jedne poremećene i bolesne osobe dovoditi u vezu sa jednim narodom na način kako je to uradio ambasador Hajrić", rekao je Crnadak.

Пратите нас на

Коментари25

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније