Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

16. 03. 2019. 11:10   >>  10:36 21

STEFANOVIĆ PORUČIO

Napadač sa Novog Zelanda nema nikakve veze sa Srbijom

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da napadač sa Novog Zelanda nema nikakve veze sa Srbijom.

 

On je to rekao za RTS, a povodom tumačenja pojedinih analitičara da Srbiji prijeti teroristički napad zbog dovođenja u vezu napadača s njom.

"Mi vodimo računa o bezbjednosti naše teritorije. Ovo je bezuman čin i velika tragedija koju svako mora da osudi. To pokazuje da je neophodna ozbiljna saradnja zemalja, kako bi se ovakvi napadi spriječili bilo gdje u svijetu", rekao je za Stefanović.

Пратите нас на

Коментари21

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније