Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ b92; Objavila: M.M ]

18. 03. 2019. 17:55   >>  17:19 2

VUČIĆ

"Abolicija za sve prekršajno kažnjene, za naslinike ne"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zatražio je od nadležnih organa da aboliraju i oslobode sve učesnike protesta.

On je to zatražio za sve učesnike protesta koji su prekršajno kažnjeni zbog nasilnog upada u RTS i tokom protesta ispred Predsjedništva Srbije, saznaje Tanjug u kabinetu predsjednika Republike.

Predsjednik je, međutim, rekao da nikad neće abolirati odgovornosti one koji su na protestu nosili motornu testeru i napadali policajce.

Prethodna dva dana policija je privela 18 osoba u vezi sa protestima i upadom u zgradu RTS-a. Sedam osoba je osuđeno pred Prekršajnim sudom.

Tri osobe su zadržane zbog sumnje da su nasilno ušle u RTS, prijetile motornom testerom, razbile staklo i bezobzirno se ponašale prema zaposlenima u javnom servisu i policijskim službenicima.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније