Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Radiosarajevo.ba, objavila B.B. ]

27. 03. 2019. 09:29 >> 08:54

U SARAJEVU

Ukraden novac iz blagajne Narodnog pozorišta

Nepoznate osobe preksinoć su iz blagajne Narodnog pozorišta u Sarajevu ukrale novac koji se nalazio u kasi. Prema prvim procjenama, radi se o iznosu od nekoliko hiljada konvertibilnih maraka.

"Mi smo komisijski utvrdili da se radi o iznosu između četiri i pet hiljada maraka. Cijeli slučaj smo prijavili policiji koja je napravila uviđaj i nadam se da će se počinilac ubrzo i naći" kazao je za Radiosarajevo.ba Izudin Bajrović, direktor Narodnog pozorišta.

Novac je bio od ulaznica za predstavu, a obijena su samo vrata i sef blagajne. Kako ništa drugo nije oštećeno u unutrašnjosti, sumnja se da je neko od uposlenika Narodnog pozorišta ukrao novac (oko 2,5 hiljade eura).

Pronađen je, kako saznajemo, i alat kojim je krađa izvršena, a koji se od ranije nalazio u Narodnom pozorištu.

Kako je istakao Bajrović, krađa se nije mogla desiti tokom predstave, jer tada dosta ljudi bude u prostorijama pozorišta.

"Najvjerovatnije da se krađa desila kasno u noć, kada tu nikog nije bilo. Tokom predstave tu su ipak i naši gosti, glumci, posjetioci. Ipak, se nadam da će počinilac biti pronađen" istakao je Bajrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније