Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 08. 2013. 09:51   >>  10:14

24 SATA KASNIJE

Turci opet stradali u nesreći

Nada Macura iz Hitne pomoći u Beogradu saopštila da je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 03.10 poginila jedna osoba, dok je četvoro, od kojih dvoje djece, povrijeđeno. Svi su turskog porijekla.

Nesreća se dogodila na novom Novosadskom autoputu kod "Galenike".

Kako je izjavila Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura, poginuo je muškarac star oko 55 godina, vozač. RTS saznaje od policije da su poginuli muškarac i povrijeđene osobe turski državljani.

Podsjetimo, u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se juče dogodila na autoputu Beograd - Niš kod Velike Plane, poginulo je dvoje djece, dok je sedam osoba povrijeđeno. Sve osobe iz te nesreće su takođe bile turskog porijekla. 

U jutrošnjoj nesreći, povrijeđeni su supruga vozača koji je stradao i njihove tri ćerke. Iz Hitne pomoći je rečeno da je ženska osoba stara oko 50 godina zadobila povredu grudnog koša, prelom svih prstiju oba stopala, a djevojka stara oko 19 godina povredu glave, rekla je Macura i dodala da su obje prevezene na VMA. 

Povrijeđeno je dvoje dece u automobilu, od kojih je ženska osoba stara oko 17 godina zadobila povredu grudnog koša, a djevojčica uzrasta oko 14 godina, kako se sumnja, prelom lijeve potkoljenice, navela je Macura, dodajući da su obje prevezene u Dječju kliniku u Tiršovoj ulici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније