Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

29. 08. 2013. 13:41   >>  13:41 14

DODIK DAROVAO

Srpskoj djeci s Kosova po 250 eura

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik primio je danas u Banjaluci srpsku djecu sa Kosova i Metohije, njih stotinu, i donirao im po 500 maraka (250 eura).

 

Dodik je na prijemu rekao da su porodice iz Republike Srpske koje su ugostile djecu sa Kosova i Metohije pokazale pravo lice, te najavio da će naredne godine i njegova porodica primiti neko dijete.

“Volio bih da posjete Republici Srpskoj djece sa Kosova prije početka školske godine postanu tradicionalne”, istakao je Dodik.

On je dodao da mu je želja da se očuva bratstvo Srba iz Srpske i sa Kosova i Metohije.

“Republika Srpska se svih ovih godina bori za identitet i ustavna prava. Znamo šta znači ta borba, uvjereni smo da stvari nisu završene, ali, zbog toga, daleko više nego na drugim prostorima gdje žive Srbi, ovdje u Republici Srpskoj razumijemo položaj naše braće na Kosovu”, poručio je Dodik.

On je rekao da je i solidarnost Srba iz Srpske prema sunarodnicima sa Kosova to i pokazala.

“Ponosan sam na naše ljude koji su vam bili domaćini. Raduje me što ima i mnogih drugih koji to žele da učine”, istakao je Dodik obraćajući se djeci sa Kosova i Metohije.

On je dodao da su djeca sa Kosova nakon posjete Republici Srpskoj bogatija za nove utiske i prijateljstva koja su stekla.

Пратите нас на

Коментари14

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније