Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta; Objavila: J.B.Č. ]

04. 04. 2019. 22:27 >> 22:27
2

TAČI

Naša je želja da Kosovo bude dio NATO-a

Predsjednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas povodom 70 godina od osnivanja Sjevernoatlantskog saveza (NATO) da je želja Kosova da bude dio tog saveza, da već dugo radi na tome, kao i da je spremno da doprinese miru i stabilnosti u regionu, Evropi i svijetu.

"Kao zajednica naroda i država koja neprestano radi na jačanju mira, NATO i dalje odražava najveću sigurnost, saradnju i solidarnost za sve. Srećni smo što imamo NATO na Kosovu, ali naša želja je da Kosovo bude u NATO", napisao je Tači na svom Fejsbuku.

On je kazao da Kosovo želi da nastavi "evroatlantsko putovanje" kao zemlja članica NATO i da na tome već dugo radi.

"U skladu sa svim zemljama članicama NATO-a, Republika Kosovo je spremna da doprinese više miru i stabilnosti u regionu, Evropi i svijetu", naveo je Tači.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније