Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

06. 04. 2019. 21:58 >> 21:59
37

VULIN SAOPŠTIO

"Srbi umorni od ratova, ali uvijek na pravoj strani"

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je danas, prilikom polaganja vijenca kraj spomenika pilotima braniocima Beograda aprila 1941, da srpski narod nikada nije bio na pogrešnoj strani svijeta, ni prije 78 godina, kao ni prije 20 godina, već "uvijek na pravoj strani slobode".

"Mi Srbi smo umorni od ratova, ali nijesmo umorni od vrijednosti zbog kojih smo ratovali", rekao je Vulin, prenosi Ministarstvo odbrane Srbije.

On je naglasio da su su generacije pilota iz 1941.  kao i iz 1999. izborile za, kako je rekao, pravo da Srbija odlučuje sama o sebi.

"Srpski narod nikada neće drugima činiti ono što je činjeno njemu, srpski narod nikada neće posegnuti za tuđim, nikada neće silom pokušati da nametne sebe i ono u šta on vjeruje", rekao je Vulin.

 

Пратите нас на

Коментари37

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније