Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

08. 04. 2019. 15:09   >>  15:09 1

TAČI NAJAVIO

Izbori u četiri opštine 19. maja

Predsjednik prištinskih institucija Hašim Tači, najavio je da će izbori za gradonačenike četiri opštine sjeverne Mitrovice biti održani 19. maja.

Gradonačelnici Sjeverne Mitrovice, Zubinog Potoka, Leposavića i Zvečana, podnijeli su ostavke neposredno nakon što je prištinska vlada nametnula sto odsto uvećani poreza za proizvode iz Srbije, 21. novembra prošle godine.

U saopštenju iz Tačijevog kabineta se navodi da u skladu sa "ustavnim, zakonskim ovlašćenjima", imajući u vidu pismo ministarstva za administraciju lokalne samouprave i nakon konsultacija sa političkim strankama i Centralnom izbornom komisijom, odlučeno je da vanredni lokalni izbori u pomenute četiri opštine budu održani 19. maja.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније