Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Beta, Objavila: R.P. ]

11. 04. 2019. 19:31 >> 19:29
2

PRED BERLIN

Haradinaj pozvao Tačija da usaglase stavove

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj, najavio je da će prisustvovati sastanku koji je za 29. april zakazan u Berlinu i pozvao predsjednika Hašima Tačija da se usaglase oko tog sastanka sa predstavnicima Beograda, jer će, u suprotnom, "pojasniti svoje stavove protiv podjele Kosova".

"Moje je ustavno pravo da pojasnim svoje stavove", kazao je Haradinaj za KTV i ponovio da je protiv razgraničenja ili podele Kosova, jer smatra da se radi o pogrešnoj ideji.

Haradinaj je rekao da ideja o podjeli nema podršku na Kosovu i da je to "jasno i njenom inicijatoru", predsjedniku Kosova Hašimu Tačiju.

Govoreći o posjeti Sjedinjenim Američkim Državama, iz koje se juče vratio, Haradinaj je rekao da je, iako nije bila zvanična niti protokolarna posjeta, on imao susrete i sa zvaničnicima iz Vašingtona.

"Otišao sam da posjetim moje Albance. Nije to bila bilateralna poseta. Došli su da me posjete neki prijatelji iz Vašingtona. Bila je to radna posjeta i mi smo radili", kazao je Haradinaj.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније