Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Izvor: Beta, Objavila: M.M.Lj. ]

11. 04. 2019. 23:33 >> 23:33
7

VUČIĆ ODLUČAN

"Razgovor sa Prištinom kad se ukinu takse"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ga iz međunarodne zajednice pritiskali i nastavljaju da to rade kako bi odustao od toga da nema razgovora sa Prištinom dok se ne ukinu takse, ali im je poručio "džabe ste krečili".

 

"Ukinite takse, mi ćemo sami doći, nikakav vam pritisak neće pomoći", poručio je Vućić na mitingu o okviru kampanje Budućnost Srbije, navodeći da Srbija nikad neće biti na koljenima.

On je rekao i da nema strah zbog ekonomije, jer su postignuti veliki rezultati, ali sve može da "sruši neodgovornost" nekih u međunarodnoj zajednici i Prištini.

Govoreći o političkim protivnicima, on je rekao da ga "mrze i da bi željeli da nasiljem dođu na vlast" i "uvedu princip da nije važno kako se glasa već koliko se buke pravi".

Na dobacivaje iz publike "hapsi bandu", kako je naveo Vučić, objašnjavajući onima koji nisu čuli šta se viče, uzvratio je da ne misli da treba da se hapse.

"Treba da im objasnimo kako da i oni uđu u voz modernizaije Srbije", rekao je Vučić.

On je rekao da se stidi kako ti "ljudi čupaju ograde i saobraćajne znakove" i poručio da je i ovaj "veličanstven skup potvrda da nasilje i fašizam neće proći".

On je rekao da neće razgovarati sa "fašističkim liderom Obradovićem i lopovima Jeremićem i Djilasom".

"Ali obaveza svih drugih u parlamentu Srbije da razgovaraju sa  onima koji su poslanici i važno je da razgovaramo, važno je da postoji ta vrsta dijaloga, ali to mora da bude dijalog a ne nasilje, razgovor a ne ucjene", rekao je Vučić.

Govoreći o ekomskim uspesima, Vučić je rekao da će Srbija za tri četiri mjeseca imati više autoputeva nego susjedna Hrvatska, kao i da je prošle godine Srbija imal 3, 5 milijardi stranih direktnih investicija.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније