Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Agencije, objavila B.B. ]

12. 04. 2019. 19:30 >> 19:42
7

ODUSTALI OD ŠTRAJKA, ALI I NAJAVILI

Poslanici SNS neće napuštati Skupštinu

Poslanici Srpske napredne stranke (SNS) i drugih partija vladajuće koalicije najavili su da će ostati u parlamentu dokle god bude trebalo, kako bi odbranili Skupštinu od, kako su naveli primitivizma, nasilja i povampirenog fašizma.

Kako je rekao šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović, poslanici vladajuće koalicije će ostati u parlamentu i danima, ako treba, kako bi zaštitili parlament od upada.

"Odluka je da u štrajk glađu ne stupamo, dogovoreno je jutros sa predsjednikom Aleksandrom Vučićem. Ako u štrajk glađu stupe opozicionari, i svi poslanici SNS će štrajkovati glađu. I naš štrajk glađu trajaće duže, garantujem vam", kazao je Martinović.

Kako je dodao, fašizam nikada nije imao podršku niti masovan fašistički pokret i naš narod je ponosan na antifašističku tradiciju.

"Mi ćemo tu tradiciju braniti dokle god to bude trebalo, branićemo od onih koji su izgubili sve izbore od 2012. godine", rekao je on.

Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio je danas da će gradski odbornici u Beogradu iz vladajuće koalicije od danas biti u Skupštini Beograda i "čuvati narodne institucije od huligana i fašista iz redova opozicionog Saveza za Srbiju" (SzS).

"Od ovog trenutka čuvaćemo Skupštinu Beograda i skupštine gradskih opština, kako ih ne bi preuzeli huligani i fašisti koji divljaju već nekoliko nedelja", najavio je Vesić.

U izjavi novinarima u Skupštini Beograda on je optužio predsedavajućeg SzS Boška Obradovića da je htio da upadne danas u Skupštinu Srbije i tamo ostane do opozicionog protesta zakazanog za sjutra, u 15 sati.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније