Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

30. 04. 2019. 22:49 >> 22:52
17

BRNABIĆ OCIJENILA

"Berlin i Pariz nijesu zamjena za briselski dijalog"

Razgovori u Berlinu Beograda i Prištine i najavljeni razgovori u Parizu u prisustvu njemačke kancelarke Anege Merkel i francuskog predsjednika Emanuela Markona nijesu zamjena za briselski dijalog, izjavila je danas predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

Brnabić je za TV Prva rekla da je poslije sastanka u Berlinu sljedeći dogovoren u Parizu, obzirom da nije bilo konkrentih rezultata, a kako bi se postigao povratak pregovorima u Briselu.

"S obzirom na to da nije bilo konkretnih rezultata u smislu pomaka da se vratimo za pregovarački sto u Briselu, pa je data mogućnost da pokušamo još jednom u Parizu i da damo malo vremena", rekla je Brnabić.

Ona je kazala da je apsolutno važno učešće i zainteresovanost Njemačke i Francuske za pregovore Beograda i Prištine i ocijenila da to može da doprinese nastavku dijaloga.

Пратите нас на

Коментари17

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније