Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

18. 05. 2019. 09:22   >>  09:22 7

ĐURIĆ PORUČIO

Srbe na Kosovu niko ne može da zastraši

Direktor Kancelarije za KiM Vlade Srbije Marko Đurić izjavio je da su "separatisti na Kosmetu očekivali da će Srpska lista i Srbi donijeti odluku da bojkotuju lokalne izbore".

A sve to kako bi "mogli da izguraju albanske kandidate u srpskim sredinama".

Đurić je pozvao Srbe da sjutra izađu na izbore za gradonačelnike četiri opštine sa srpskom većinom na sjeveru KiM, istakavši da glasački listići predstavljaju "bedem nastojanjima Prištine da ih zauzme prevarama i trikovima".

On je dodao i da Priština, u želji da zastraši Srbe, planira da pošalje veliki broj albanskih policajaca na biračka mjesta i odvrati ljude od glasanja.

"Kažem sada svima kojima su u srcu Zvečan, Kosovska Mitrovica, Zubin Potok, Leposavić, Banjska, da znaju da su ovo izbori na kojima se brani opstanak Srbije i srpskih interesa", naglasio je Đurić.

Rekao je i da će pokušati da bude sjutra na Kosovu, ali je podsjetio da mu je u prethnodnih godinu dana 18 puta onemogućen dolazak na Kosovo, ali je dodao da, međutim, ljudi iz Kancelarije za KiM svakog dana idu na Kosovo i da će nastaviti da budu sa srpskim narodom.

"Naš narod na Kosovu niko ne može da zastraši i uvjeren sam da će sjutra pokazati slogu i snagu", rekao je direktor vladine Kancelarije za KiM.

 

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније