Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Klix.ba, objavila B.B. ]

06. 06. 2019. 11:01 >> 11:01

HAPŠENJE U BIH

Bivši ministar zlostavljao djevojčicu?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske uhapsili su bivšeg ministra u Vladi RS-a Nenada Suzića (69) zbog sumnje da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju djevojčicu.

Iz Policijske uprave Banja Luka kazali su nam kako je jedna osoba predata u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i da u ovom momentu ne mogu davati nikakve informacije.

Kako nezvanično saznaje portal Klix.ba, riječ je o Nenadu Suziću koji je bio na dužnosti ministra prosvjete RS za vrijeme dok se na čelu entitetske vlade nalazio aktuelni predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, odnosno u mandatu Vlade RS-a koja je izabrana 1998. godine.

Suzić je zaposlen kao redovni profesor na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Banja Luci i to na predmetima Opšta pedagogija i Metodika vaspitno-obrazovnog rada. Član je Srpske akademije obrazovanja (SAO) i Ruske akademije socijalnih i pedagoških nauka.

U svojoj biografiji naveo je da je na Filozofskom fakultetu u Banja Luci angažovan i na predmetima Uvod u sociologiju obrazovanju, Uvod u pedagogiju 2, Nastavni metod u komunikaciji, Pedagoška komunikologija, Osnove metodike vaspitnog rada, Inkluzivno obrazovanje i Sociologija obrazovanja.

Bivši ministar osumnjičen je da je seksualno zlostavljao jedanaestogodišnju devojčicu duži vremenski period. On se sumnjiči da je duži vremenski period, daleko od očiju drugih, dodirivao djevojčicu po raznim dijelovima tijela i govorio joj kako to ne smije pričati nikome, jer će to ostati njihova mala tajna.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније