Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ Objavio: O.Z. ]

08. 06. 2019. 16:04 >> 16:04

ZBOG NEREDA PRED MEČ

Policija u Skoplju privela 223 poljska navijača

Makedonska policija potvrdila je danas da je privela 223 nasilna poljska navijača pred fudbalsku utakmicu Sjeverna Makedonija - Poljska, koja je odigrana u Skoplju.

Kako se navodi u dnevnom biltenu Ministarstrva unutrašnjih poslova Sjeverne Makedonije, poljski navijači su privedeni jer se su tukli medju sobom i protiv njih su podnete prekršajne prijave.

Pred početak utakmice Severne Makedonije i Poljske, u kvalifikacijama za Euro 2020, u blizini stadiona je oko 17.50 došlo do fizičkog obračuna dve grupe poljskih navijača, nakon čega je policija odmah intervenisala i uhapsila nasilnike.

"Privedene su 223 osobe u četiri policijske stanice na dalji postupak. Protiv njih su podnijete odgovarajuće prijave sudu za prekršaje", precizira policija Sjeverne Makedonije.

Poljski navijači, koji su u četvrtak počeli da stižu u Skoplje, odmah po dolasku su počeli da izazivaju nerede po gradu i isto veče su privedena četiri navijača koji su se između sebe potukli u jednom kafiću na centralnom gradskom trgu "Makedoniija".

Zbog utakmice kvalifikacija za Euro 2020, koji je reprezentacija Poljske dobila sa 1:0, u Skoplje je došlo 2.000 poljskih navijača, čiji "ultrasi" važe za jednu od najagresivnijh navijačkih grupa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније