Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavio: F.R. [ Beta ]

15. 06. 2019. 22:25 >> 22:34

GRUEVSKI DEMANTUJE ZAEVA

"Nijesam pobjegao u gepeku"

Odbjegli bivši premijer Sjeverne Makedonije Nikola Gruevski negirao je danas preko Fejsbuka tvrdnju premijera te zemlje Zorana Zaeva da je iz Skoplja u Albaniju prebjegao u prtljažniku automobila.

U tekstu na svojoj fejsbuk stranici Gruevsk,i koji je dobio politički azil u Mađarskoj, gdje je pobjegao da bi izbjegao zatvorsku kaznu u domovini, optužio je Zaeva da "laže čim otvori usta".

"Ja znam da mi u životu nikad nije palo na pamet da uđem u prtljažnik iz bilo kojeg razloga. Istinu zna i Zaev. Istina je da sam otišao veoma lako i jednostavno", napisao je Gruevski.

Gruevski je 11. novembra prošle godine pobjegao u Mađarsku da bi izbjegao izdržavanje dvogodišnje zatvorske kazne, a ubrzo je u Budimpešti dobio politički azil.

Specijalno tužilaštvo za prisluškivane razgovore vodi protiv Gruevskog još četiri krivična postupka zbog kriminala u vrijeme dok je bio premijer, od 2006. do 2016. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније