Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

27. 06. 2019. 14:26 >> 14:31
3

VUČIĆ S MIĆUNOVIĆEM

Očekujem da Srbija i CG prevaziđu tenzije

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u oproštajnu posjetu ambasadora Crne Gore Branislava Mićunovića. Vučić je tom prilikom rekao da ostaje posvećen daljem razvoju dobrosusjedskih odnosa sa Crnom Gorom i da očekuje da dvije zemlje prevaziđu trenutne tenzije.

Vučić je najavio da će sjutra, na sastanku sa predstavnicima Srba iz regiona, razgovarati i sa predstavnicima srpskog naroda iz Crne Gore, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsjednika.

Zahvaljujući ambasadoru na predanom radu tokom diplomatskog mandata u Beogradu, Vučić je naglasio da će nastaviti da promoviše stabilnost u regionu, vodeći politiku mira i saradnje na Zapadnom Balkanu.

Predsjednik Vučić i ambasador Mićunović su se saglasili da bi dvije zemlje trebalo da nastave sa međusobnom podrškom u procesu evrointegracija, kao i da prioritet daju infrastrukturnom povezivanju i ekonomskoj saradnji.

Vučić je ambasadoru Mićunoviću, na oproštaju, poželio dobro zdravlje i ličnu sreću, kao i mnogo uspjeha u profesionalnom radu.

Ambasador Mićunović je zahvalio na podršci, koju je, tokom boravka u Beogradu, imao od predsjednika Vučića i srpskih vlasti, navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније