Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Mina [ Objavio: O.Z. ]

05. 07. 2019. 11:30 >> 11:30
5

HARADINAJ JOJ SAOPŠTIO

Brnabić: Lažna vijest o zabrani posjeta

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić kazala je da joj je kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao da je lažna vijest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posjete Kosovu.

"Drago mi je da sam od Haradinaja čula da je lažna vijest da su srpskim zvaničnicima zabranjene posjete Kosovu", rekla je premijerka, ali je istakla da je "čudi da lažne vijesti šire savjetnici takozvanog ministra za spoljne poslove”.

Vijest je u četvrtak saopštio Jetljir Ziberaj, savjetnik ministra spoljnih poslova Bedzeta Pacolija.

Brnabić je novinarima u Poznanju, gdje je u toku Samit EU- Zapadni Balkan, rekla da to što joj je rekao Haradinaj, da je riječ o "lažnoj vijesti", donekle smanjuje tenziju koja je, kaže, velika u regionu.

Brnabić je navela da joj je Haradinaj to kazao na radnom doručku sa predsjednicima vlada Zapadnog Balkana, prenosi Tanjug.

Ona je ocijenila da je razgovor tokom doručka bio zanimljiv i otvoren.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније