Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

17. 07. 2019. 12:17 >> 12:20
2

MINISTAR LUKAČ SAOPŠTIO

Migrantski centri neće biti formirani u RS

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač izjavio je danas da migrantski centri neće biti formirani na teritoriji Republike Srpske.

"Razumijemo probleme sa kojima se susreću u Unsko-sanskom kantonu, ali ne možemo dozvoliti da se ti problemi preliju u Republiku Srpsku", rekao je Lukač.

Prema njegovim riječima, predstavnici EU su licemjeri kada se radi o migrantskoj krizi, a posebno predstavnici Hrvatske.

"Oni se otvoreno bune zato što su migrantski kampovi u BiH blizu granice sa Hrvatskom, a istovremeno žele da na Trgovinskoj gori u blizini hrvatske granice sa Republikom Srpskom naprave skladište nuklearnog otpada. Za njih su očigledno migranti veći problem od nuklearnog otpada", ocijenio je Lukač.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније