Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

02. 08. 2019. 07:38   >>  07:57 2

POKOLJ U ZAGERBU

Ubio šestoro ljudi pa presudio sebi, preživjela beba

Zagrebačka policija potvrdila rano jutros da je šestostruki ubica, nakon pokolja na Kajzerici, počinio samoubistvo.

 

"Još tokom uviđaja policija ga je locirala u Brezovici. Prilikom hapšenja počinio je samoubistvo", napisali su iz policije.

Šest mrtvih tijela zagrebačka policija pronašla je četvrtak veče u porodičnoj kući u Zagrebu. Glavni grad Hrvatske bio je pod opsadom, a ulica u kojoj je došlo do ubistva bila je blokirana. 

Nagađa se da se radi o porodičnom nasilju u kojem je muškarac, između ostalog, ubio bivšu ženu i njenog novog partnera. Preživjela je tek sedmomjesečna beba, javila je Hrvatska radio-televizija (HRT).  

"Oko 21.30 primili smo više dojava o pucnjevima. Na mjestu događaja zatečena su tijela dvije muške i tri ženske osobe, te i jednog djeteta (2009). U toku je uviđaj. Na mjestu događaja zatečeno je i jedno dijete koje nije povrijeđeno i zbrinuto je. Intenzivno se traga za muškarcem koji se dovodi u vezu s ovim događajem, za njim tragaju svi rodovi policije", izjavio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić.

Dodao je kako je zadnja intervencija ovoj adresi bila 2011., ali se taj događaj ne dovodi u vezu s ovim činom. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније