Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: M.M ]

12. 08. 2019. 15:54   >>  15:54 2

GRČKA

Izgorio autobus kojim su putovali turisti iz Srbije

Nedaleko od Leptokarije u Grčkoj oko jedan sat poslije ponoći u nedjelju potpuno je izgorio autobus koji je vraćao srpske turiste sa ljetovanja na ostrvu Egina.

U autobusu je bilo 47 putnika i niko nije povrijeđen, javili su putnici na društvenim mrežama.

Kako je jedna putnica navela u Fejsbuk grupi "Grčka ostrva", do incidenta je došlo dok su bili sat i po udaljeni od grčke granice, kada je autobus pri brzini od 90-95 kilometara na sat prešao preko žičanog dušeka za krevet koji je nekom ispao na putu i pritom se zaglavio između točkova autobusa što je izazvalo varnice i požar u autobusu.

Međutim, u istoj grupi javila se još jedna putnica koja tvrdi da se autobus zapalio "usljed svoje neispravnosti".

"Moja porodica i ja, pošto smo bili u zadnjem dijelu autobusa, bili smo direktno izloženi vatri koja je iznenadno i naglo buknula, šireći se nezadrživo. Što se tiče priče o prelasku preko nekakvog dušeka koji je ispao iz nekog vozila, mogu vam reći da je u svoj muci i ozbiljnosti situacije kod grčkih policajaca i vatrogasaca to izazvalo podsmijeh... Naime, autobus je pokazivao "znake slabosti" mnogo prije toga, nekoliko stotina kilometara prije kobnog događaja. Na kraju, autobus je odšlepan na uviđaj. Odgovor uskoro slijedi od strane grčke policije", napisala je jedna od putnica.

Kako se navodi, vozači, vodič i grčki vatrogasci uspjeli da spasu pasoše srpskih turista, ali i njihov prtljag, dok je unutrašnjost autobusa izgorjela skoro u potpunosti.

Turisti su se vratili u Srbiju zamjenskim autobusom koji je poslije požara poslat po njih.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније