Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

12. 09. 2013. 22:30 >> 22:34
7

KOKAINSKE VEZE

Gradonačelnik Trebinja teško optužio Dodika

Gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurević pozvao je predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da javnosti otkrije kakve su, kako je rekao, njegove veze sa albanskom porodicom Nimani i čime se bavio 1999. u vrijeme bombardovanja bivše SRJ.

 

"Neka Dodik kaže u kakvim je odnosima bio s kosovskom porodicom Nimani, u vrijeme bombardovanja Srbije. Da li u krvnom, kokainskom, duvanskom ili naftnom srodstvu s tom porodicom", rekao je Vučurević, na vanrednoj konferenciji za novinare u Trebinju. On je kazao da će sačekati dva dana da Dodik sam obrazloži svoje veze sa ovom porodicom sa Kosova, najavljujući da će, u suprotnom, iznijeti detalje o "kriminalnim aktivnostima" predsjednika RS.

Već duže Postoje tenzije i međusobna optuživanja između Dodika i Vučurevića.

Kabinet predsjednika RS saopštio je da Vučurevićev napad kao i svi prethodni "sadrži niz neistina i podmetanja, na koje je bespredmetno odgovarati".

"Riječ je o konstrukcijama na koje je suvišno davati bilo kakav komentar", navodi se u saopštenju Dodikovog kabineta.

Пратите нас на

Коментари7

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније