Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ B92.net, objavila B.B. ]

27. 08. 2019. 18:35 >> 18:35

NA KOSOVU

Izborna kampanja počinje 25. septembra

Izborna kampanja uoči prijevremenih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji počeće 25. septembra, rekli su danas u Centralnoj izbornoj komisiji za Kohu ditore.

Datum početka kampanja određen je nakon što je predsjednik privremenih prištinskih institucija, Hašim Tači, juče odlučio da izbori budu održani 6. oktobra.

Koha podsjeća da je do prijevremenih izbora došlo nakon neopozive ostavke Ramuša Haradinaja na premijersku poziciju i odbijanja vladajuće koalicije da predloži novog mandatara za formiranje vlade.

Izbori su, dodaje se, i posljedica činjenice da je koalicija izgubila većinu u parlamentu prije više od godinu dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније