Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavila: J.B.Č. ]

07. 09. 2019. 16:23   >>  16:23 10

PODRŠKA BIOLOŠKOM OPSTANKU

Porodična šetnja uoči Parade ponosa u Sarajevu

Prva Parada ponosa u Bosni i Hercegovini zakazana je za nedjelju. Dan uoči Parade u Sarajevu održava se Dan tradicionalne porodice.

Građani koji se bore za tradicionalne vrijednosti okupili su se u centru Sarajeva, a šetnja je planirana od Vječne vatre do Trga BiH.

Na skupu pod nazivom "Dan tradicionalne porodice" okupio se veoma mali broj građana. Nekoliko minuta prije početka šetnje, ispred Vječne vatre, okupilo se manje od stotinu osoba, piše portal Kliks.

"Zna se šta je ključ, a šta brava", Zašto se ne poštuje volja većine", "Podrška biološkom opstanku", "Porodica je kompas koji nas vodi. Ona nas inspiriše da dosegnemo velike visine i teši kada povremeno padnemo", neki su od natpisa na transparentima koje su donijeli učesnici ove šetnje.

Kako prenosi portal Avaz, okupilo se više novinara nego građana.

"Upravo ovom šetnjom želimo ukazati na važnost naših tradicionalnih porodica koje su nam bile snaga i utočište u najtežim trenucima. Ne branimo nikome da živi na način na koji je izabrao svjesni da ćemo svi odgovarati za svoje izbore. Istovremeno, nikada nećemo dopustiti da se nama nameće način života i običaji strani našem narodu i našoj zemlji. Crvena linija se ne smije preći", poručili su ranije organizatori.

Na skupu su organizatori dijelili roze i plave balone, a očekuje se da okupljeni krenu u šetnju kroz Sarajevo.

 

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније