Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Objavila M.L.B. [ b92.net ]

09. 09. 2019. 10:46   >>  10:53 10

LUKSEMBURG

Premijer sa suprugom ugostio Brnabić i njenu partnerku

Premijer Luksemburga Gzavije Betel ugostio je u Luksemburgu srpsku premijerku Anu Brnabić i njenu partnerku Milicu Đorđević.

I premijerka Brnabić, koja je se nalazi u dvodnevnoj posjeti Luksemburgu, retvitovala je nekoliko fotografija koje je luksemburški premijer objavio na Tviteru, nastalih tokom njihovog susreta i obilaska grada, a na kojima se vide i njihovi partneri.

"Sjutra ću zvanično primiti srpsku premijerku, a večeras Gotje Destenej i ja rado pozdravljamo naše prijatelje Anu Brnabić i Milicu i zajedno obilazimo grad Luksemburg", napisao je Betel na Tviter nalogu.

Premijerka je retvitovala poruku i dodala da je Luksemburg jedan od najljepših gradova i da se zahvaljuje Betelu na pozivu da ga posjeti.

"Poslije njegove posjete Srbiji u maju, uzbuđena sam što mogu da radim na jačanju veza između Srbije i Luksemburga", napisala je premijerka Srbije.

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić boravi od danas u dvodnevnoj poseti Luksemburgu, tokom koje će se sastati s najvišim zvaničnicima te zemlje i učestvovati na Ekonomskom forumu Srbija-Luksemburg.

 

Пратите нас на

Коментари10

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније