Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

[ Objavio: I. P. ]

12. 09. 2019. 08:15   >>  08:28 1

FIZIČKI OBRAČUN

Tuča prištinskih političara poslije TV emisije

Kandidati za poslanike u Skupštini Kosova Dardan Moličaj iz Socijaldemokratske partije i Haki Abazi iz Samoopredjeljenja fizički su se obračunali nakon završetka emisije Pressing u prištinskoj kablovskoj televiziji T7.

 

Glavni i odgovorni urednik te televizije Leonard Kerčuku objavio je da su oni tokom emisije razmjenjivali uvrede koje su eskalirale u fizički obračun.

Moličaj je do izlaska iz Samoopredjeljenja bio generalni sekretar stranke i jedan je od 12 poslanika koji su napustili stranku i formirali Socijaldemokratsku partiju Kosova.

Abazi je prije nekoliko nedjelja pristupio Samoopredjeljenju, a ranije je bio direktor Fondacije Rokfeler na Kosovu.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније